Nu kommer nästa trend: Semmel-öl
Älskar du semlor? Och öl? Då kan de här ölbryggarnas experiment vara något för dig. – Det är som en demonterad semla som vi byggt upp igen i ölform, säger Henok Fentie.
https://www.aftonbladet.se/matdryck/a/BJjJ3G/nu-kommer-nasta-trend-semmel-ol
Nja, jag är skeptisk…😮
(Verkar som om det experimenterades med något liknande redan 2015 f.ö.)
nog för att saker och ting har en utvecklingspotential, som tekniska saker bl a. men jag vet inte om semlan egentligen har den potential som diverse mat- och dryckeshantverkare tycks tro, i min lokala butik har det sålts semlor med saffran vid jul, och då känns det som att det dragits lite långt, när man blandar ihop lucia/jul med andra högtider, för hur det än är ingår fettisdagen i dagarna som räknas till påsken, fastlagssöndag, blåmåndag, fettisdag eller vita tisdagen, askonsdag, skärtorsdag och långfredag.
Vi hade ett inlägg härom veckan om det.. Låter sådär..